JESS

Vänskap bland vänner

Kategori: uncategorized

Finns en vän som läser mig utantill och vet vart jag står och vet hur jag skriver på sms när jag är down! Fast att man har blivit äldre och vissa har gått vidare skaffat pojkvän och man inte träffas så mycket så förstår man varandra ändå. Ibland kanske det känns som man inte finns där tillräckligt för personen men innerst inne gör man det! man är väldigt dålig på att skriva eller ringa, fast man har i tankarna att man ska slänga iväg ett sms men aldrig gör det. Men jag bryr och tänker fast att jag är dålig på att visa det!

Ta vara på din närmsta vän och visa uppskattning och kärlek för personen innan den tappar hoppet om en att finnas där...

Jag älskar alla mina vänner, gamla som nya.. Alla nya vänner som man har lärt känna, ni är fantastiska !


KÄRLEK!!

NKPG STYLE-

Kategori: uncategorized

- Ni missar väl inte att stå och sälja, köpa och få insperation från modevisning som kommer äga rum mellan 11-16 där även jag och nina kommer gå i värmekyrkan som modelller plus massa andra snyggingar. Rebecka kommer visa sin kollektion för sina snygga smycken som vi alla kommer bära! KOMMER BLI AWESOME!


Jag blir så sugen på att göra detta igen, som när vi hade våran modevisning på puls då vi hade över 250 pers som kom och kollade och gav oss feedback. Så mycket som vi hade styrt och ställt med detta event kommer jag aldrig glömma! men man blir ändå sugen på att göra något lika grymt! Vi hade sponsorer då från bikbok monki somewear style by tyra greencha och modeklipparna som stylade och johanna djerf som sminkade och gjorde allt möjligt! 

Vad tycker ni vi ska göra nästa gång? kom med förslag!! för de kommer antingen bli grymmare ;)  








BLUPPIS

Kategori: uncategorized

- Händer det för er också att man budar hem något från tradera man inte vill ha, utan man bara budar ibland för att man är så sugen på att handla? jag har gjort så ett antal ggr nu och jag blir så arg på mig själv.. nu har jag budat hem en jacka jag inte vill ha, för jag trodde att den var snygg men i verklighet var dne cepe ful:S och nu ett par blåa vanliga boots typ som ser ut som D martens men jag ville inte ha dom! haha störd som man är.. får helt enkelt sälja dom vidare! eller ge bort!


- min kissi hoppade ut genom fönstret och nu har hon inte kommit tillbaka och jag är jätte ledsen, jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka :( ;(((((( Min bluppis älskling!!!!


Bands

Kategori: uncategorized

H&M barn avdelning hittade jag dessa sötingar

Ligger och tar en siesta efter all ätandes av våfflor, underbart gott !!

Sen måste jag plugga, jag kom på att jag skriver att jag oftast pluggar men ibland inte gör det! Haha så, så ofta pluggar jag inte.


Bikbok

Kategori: uncategorized

- Har varit intensiva dagar i skolan !! Väldigt mycket att göra, för min del få jag tycker typ att allt är jobbigt, men jag hoppas att går bra :)

Onsdag var vi hemma hos mig och förfesta och hade det trevligt :) sen såklart vidare till Hugo, där det gick vilt till, sjökvklart' onsdagar är den bästa dagen att gå ut på!!! Älskar onsdagar.. Lill lördag

Förresten så fick jag äran att plocka kläder till modevisningen som äger rum i city domino/linden till på lördag, så tänkte jag att rebfre becka skulle vara roligt att ha med så idag fick hon plocka ut outfit till lördagen till BIKBOK. Och sen ska jag själv gå huhu, skit kul så jag plockade ut en casall stil det jag tycker Bikbok behöver visa på en modevisning. Så lördag kl 13.00
Kommer vi köra :) ska bli AWESOME !!! Längtar!! HOPPAS så många som möjligt kommer och kollar:)


Nu ska jag försöka sova. Ncnc !!!
Hade bra alla!

Platsforms shoes

Kategori: uncategorized




Hittade dessa på tradera jeffrey skor med klack höjd på 11 cm 1600!!!!!
KAN JAG BARA VARA NÅGRA CENTIMETER KORT SÅ SKULLE JAG KÖPT DOM ALLA HÖGKLACKADE SKOR!!!!!Buhuh...

club fresh!!!!

Kategori: uncategorized



- yeeees CLUB FRESH is the new club!!
kommer bli awesome!!
Ni kommer få en touch av exotiska saker som drinkar tilltug och uppträdanden och känna att sommaren är påväg och få uppleva denna fest på hugo i sommar igen OM det kommer bli bra ;) så se till att komma så kommer vi att fortsätta med detta och jag lovar att ni inte kommer missa något!!!!!!!

6 april 22.00 -24.00 och sen fortsätter det i sin ordning till kl 03.00 ..

KOOM KKOOOMM!

Hej frank!

Kategori: uncategorized



- Hade svenska uppsats i skolan idag på tre timmar, sen stack jag ner till brödernas och fika med lisa och vanessa som satt och hade det mysigt :) Nu blir det en drös med plugg för mig!!!


- förresten, jag behöver fortfarande en modell? är det ingen som vill ställa upp eller ? please!!!!

PUSS

BikBok modevisning

Kategori: uncategorized

hej girls!!
 jag söker en modell som vill gå modevisning med mig eller om fler vill gå så skiter jag att gå och tar två st som får gå för bikbok i city under lördagen.. tiderna kommer vara tidiga 8.10 till 13.00 .. snälla är det någon som vill ställa upp ?
jag kommer isånnfall träffa er på bikbok på torsdagen för att plocka ut en outfit som ni kommer ha på er!! från BIKBOK.
SKRIV HÄR eller på min mejl om ni skulle vilja vara med ?  [email protected]



PUSS

Hajen III

Kategori: uncategorized



-Ja det ser ut som att vi har roligt, kolla bara på micis danssteg och hur hon håller händerna, haha...
Imorgon blir det möte för vår klubb som kommer anordnas den 6e april. Klubb fresh heter den och kommer bli så fett!!! det kommer vara på PULS.

NU SKA JAG LÄGGA MIG I SÄNGEN OCH SÅ PERFEKT BÖRJADE HAJEN III .gosh!

Out

Kategori: uncategorized

- förfesten hos micis kom
Igång när jonna satte igång låtarna som waraaa wara waraa osv.. Så mycket roligare om alla kunde röjja lite! Vi hade iaf kul, sen gick vi vidare på puls, det var helt okej! Kunde varit bättre musik!
Nu ligger jag i sängen och ska nog sova! Har en hel del att plugga i morgon !! Hoppas ni hade en bra kväll!!


Puss

LE FLASSH

Kategori: uncategorized





- www.leflassh.com

GAAH!! hon har alltid dom snyggaste skorna !!
tröjan var inte dum heller!!

party mode

Kategori: uncategorized

-  Ikväll blir det att fira syster som fyllt hela 27 år! haha, crazy.. köpt två saker som jag vet att hon kommer bli super glad för, jag själv vill ha de.. men får vänta till lön..
tiden rinner iväg, snart är jag i samma ålder och förhoppningsvis vet jag vart min framtid är påväg..

I skolan igår så fick jag reda på mitt engelska prov, tack gode gud att jag fick godkänt med tanke på att jag inte pluggade ett skit på det!
och även på min svenska uppsatts fick jag godkänt på men jag fick göra om det på tisdag om jag ville för att få Välgodkänt för hpn tyckte att jag kunde få det, så jag satsar nog på det, skriver om uppsattsen på tisdag för välgodkänt. nu återstår bara geografin och spanskan.. Matten blev jag underkänd på med två poäng, typiskt!! HATAR matte :) men nu så får jag extra hjälp av en tjej, super!!!

Nu måste jag sova en halvtimme och sedan fixa iordning mig och gå ner till mix.. frågan är vad man ska ha på sig ? neon koftan kanske..


well well... ha en toppen kväll allihoppa!



plastic fantastic

Kategori: uncategorized



åh vart hittar jag denna? den finns inte på hemsidan?
grymt jävla snygg!

Musse piga

Kategori: uncategorized

Typ dagens !!!

Bik bok skorna har kommit in !!!! In och fynda

Kate moss

Kategori: uncategorized

- en av världens vackraste kvinnor!! hon har blivit rätt gammal men ändå leverar hon fortfarande..
jag undrar om hennes dotter kommer bli lika vacker, och kommer att modella..





Skola jippi

Kategori: uncategorized

Sitter och väntar på lektion, har matte snart om 5 min. JAG HATAR MATTE!! Men de är säkert för att jag inte fattar ett skit typ, brukar att vara så? Eller har jag Fel..


Ååh hittade dessa underbaringar!! Gå och köpa direkt när lönen kommer.

BikBok

Kategori: uncategorized

- jag måste köpa på mig massa armband from nu! så himla fina armband som kommit in på bikbok dessutom dessa heels som jag kommer köpa till lön om två vckor eller när det är! kan man inte ha lön varje vecka, tänk vad man kunde shoppa då :)




- orm heels

neon n pricks from H&M

Kategori: uncategorized

- JAAAA äntligen har tröjan kommit!! SUPER DÅLIGA BILDER..i know men min kamera är värdelös!!





blue n red

Kategori: uncategorized

- jag och nelly gick loss inne på cubus! Vi hittade riktigt coola bohemiska glajjor.. vi köpte dom inte, men vi var väldigt sugna!



Mini kid

Kategori: uncategorized

Min mini fashion kid!!! Hämtat bästa killen på dagis :)

mitt val av studentklänning

Kategori: uncategorized








- Om jag hade tagit studenten eller ska, skulle jag aldrig bära en VIT klänning.. punkt slut!
jag skulle burit dessa från acne 2010.okt dock väldigt gamla men hade jag chansen och sy skulle de bli något utav dessa. Hur snyggt, och OM man skulle sticka ut!

modevisningsbilder del 2

Kategori: uncategorized

-Nästan alla modeller med kläder




































Och så har vi den omtalade klänningen från BIKBOK :)

modevisningsbilder

Kategori: uncategorized

- Yes jag har hittat min kamera, perfekt. Kan visa lite utav kläderna vi använde oss utav till modevisningen.. tyvärr tog vi inte alls några bilder :( så himla tråkigt.. men här kommer iaf bakom kulisserna:D











Jag kan inte gå normalt

Kategori: uncategorized

Hahah det är så roligt när jag ibland går själv och har hörlurarna i så vet jag inte hur jag går det kan lätt se ut som om att jag är full, går Lixom och vinglar.. Kan tänka mig hur det kan se ut! Och titt som tätt kan jag snubbla till för att jag inte lyfter fötterna ordentligt! Men oftast blir det så när någon tittar på en!

Skola

Kategori: uncategorized

Ingen alls motivation längre till att plugga. Jag kan säga att jag hatar att plugga just nu, jag vill bara kunna stå i butik och kunna jobba :( jag vill inte plugga längre! Hur får man motivation ?!

FREE PEOPLE

Kategori: uncategorized













- sorry för dåliga bilder, men dom ville inte fastna på bild.
Herrejösses.. skulle kunna sitta och blogga om massa. men nu säger jag godnatt !
ciao

MARNI @ H&M

Kategori: uncategorized







- jag dör lite utav de nyheter som kommit in! herregud, vad snyggt!! beställa direkt

Lindex

Kategori: uncategorized

- ni har väl inte missat dom blommiga byxorna på lindex?
jätte fina!


 
eller dessa blommiga kostym byxor från h&m..
hela outfiten var iofs väldigt snygg!

Bikbok

Kategori: uncategorized


- lånad bild av http://elenipettersson.wordpress.com/

Jag hoppas av allt att dessa skor kommer in i våran butik i bikbok, kommer säkert bara komma in dom "större" butikerna som i sthlm och göteborg.. dessa är från Bikbok NEVER DENIM ska komma ut denna vecka . v11 !

Hand cream n soap

Kategori: uncategorized

- The best hand cream n soap. Dom luktare fruktanvärt gott.
hand kräm från  kicks och tvål från lagerhouse ? (tror jag)


Härlig bild!

Kategori: uncategorized

- haha måste bara visa denna bild från barcelona när jag och natta var där förra sommarn. Han bara kom och la sig brevid natta och hon visste inte att han hade hela paketet ute, jag som tog kortet satt och asgarva och natta fattade aldrig va de va, förrens jag sa! äckel gubbe, största myttot var han också. Sa att han var bästa vän med leo dicaprio haha..



DRAKE!!!

Kategori: uncategorized

- NU är det inte låååångt kvar till drake!!
Syster fick en kväll i stockholm och kolla på drake i april.. kommer bli hur awesome som helst. Synd bara att han kör på söndagen, blir så segt då! men gör ändå inget.. 

Hur många är det som ska gå ? 

- 

HÅR

Kategori: uncategorized

-

hur vackert är det inte med långt hår som man bara kan göra en fläta utav, en gång i tiden hade jag såhär långt hår om inte ännu längre.. fick ett ryck och klippte av mig allt till axlarna.. samma sak gjorde jag för ca 1.5 år sen också!! NU vill jag bara ha långt långt långt hår.. men de får väl ta sin tid, växandet!!
- samtidigt som det är underbart snyggt att ha kort, som denna längd!!!

vår Neon

Kategori: uncategorized

- hur underbart är det inte med färgstarka färger, kommer gå loss på alla färgstarka färger..
vem vill inte ha neon klänningen från h&m? eller neon kjolen nedan? ska nästan ta och köpa lite tyg och sy ihop en själv, för har inte hittat någon neon kjol ännu? hojta till om ni ser!











Söndagar är söndagar

Kategori: uncategorized

- har legat och kollat på pretty woman pluggat och ätit en massa gott!! Hur underbart är det inte att söndagar finns, däremot är inte måndagar lika roliga, dom är lika tråkiga som dom heter :) right?

Hoppas alla har haft en lika skön söndag som jag! Nu ska jag skriva rent min recension om boken gömda med Liza Marklund, den känner ni säkert igen! En bok att rekommendera starkt!

PUSS

18.18

Kategori: uncategorized

-VI gick ut igår med och det första jag säger när vi kommer upp till puls och ser en person som var ute igår också " fan, dom var ju ute igår också" SOM om inte vi var ute igår också!! så trög jag är ibland..
blev nyktert igår, var hemma hos syster firade henne med släkt och sedan gick vi ut en stund. härligt! not.

var med syrran och pappa när syster övningskörde, det är så kul att kolla på samtidigt som det är så himla lärorikt.. jag ska börja om en månad, så måste snart börja plugga på det också! herregud vad jag måste plugga, jag dör!!!! i skolan har jag super mycket.. :(


Nu ska jag plugga geografi, väder och klimat då vi har prov redan nu på onsdag.. kul kul! bara att kämpa :)
Nu ska jag gå och handla mat innan jag börjar så man tänker klart.



- trött tjej!!!!

Let me see you move like you come from colombia

Kategori: uncategorized

- hej alla nya:D
jag och nina gick ner till brödernas och tog en liten macka och satt och njöt utav gårdagen :)Lisa baby kom efter ett tag och gjorde oss sällskap..
helt lyrisk över att vi hade så kul igår. Hur allt flöt på bra och alla såg ut och ha så kul precis som vi, musiken ska vi inte tala om, stod nästan konstant och dansa bästa DJ david enzell!!
nu sitter jag hemma hos syrran, hon fyller år på torsdag så släkten kommer och vi ska äta och mysa! Älskar min släkt!
ha en skit bra kväll allihoppa :)
jag och min underbara mamma
- mamma och jag

Går kvällen

Kategori: uncategorized

Går kvällen var så förbannat kul!! Vi är så lyckliga att det gick så himla bra, och att alla modeller var så grymma.. TACK ALLA SOM VAR DELAKTIGA!!

Hoppas alla ni som var där hade super kul:)

Bilder kommer när jag fått alla !!

Lip tatto style by Tyra!

Plans

Kategori: uncategorized

Sitter inför det sista. Har haft rep med alla modeller ! KOMMER BLI AWESOME!!!

Converse

Kategori: uncategorized


- lånad bild.
- kan vara dom snyggaste låg skorna ever!!

Gina tricot

Kategori: uncategorized

- stod någonstans att denna skapelse skulle komma in på gina? Vad hände ?
Varför har inte jag sett den någonstans !!! Kanske kommer in! Hoppas, kostar bara 499 ..

Huvudvärk

Kategori: uncategorized

- Kul att jag vaknar med världens spräng huvudvärk och kan knappt öppna ögonen för att jag får så ont.. Måste hoppa denna lektion, får ta en huvudvärks tablett och får gå på nästa lektion!
Inte alls roligt! Får huvudvärk konstant nu för tiden och inte vet jag varför !!!! Behöver jag kanske glasögon ? Eller ?


JAG VET VAD JAG VILL BLI, när jag blir stor :)

Kategori: uncategorized

- Men det är en hemlighet och det kommer jag nog plugga till, om man ens behöver det efter jag gått ut komvux! Pirrigt.. Ska fan klara av det!

Ligger och tänker och kollar bilder för
att jag inte kan sova! Vill nästan att det ska vara fler timmar på dygnet..

Älskar kläder like these:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_192790343.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_192790344.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_192790345.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_192790349.jpg" class="image">

Träna var det ja!

Kategori: uncategorized

-ska köpa tränings kort, men vet inte vart som är bäst? Jag som kan bli rastlös mitt på kvällen sådär behöver nog ett gym som är öppet sent!

Det får nog bli detta gym' det finns ju iaf tjej gym! Klockrent enligt mig.

VITT!

Kategori: uncategorized

- Kan inte någon bara köpa dessa två ting till mig, dem blir bara 3000 ihop, ingenting va :)


Herregud! JAg önska man var gjord av pengar .. :/

Dö stol jävel

Kategori: uncategorized

- Denna stol är ju bara för dö-vacker!! Vem skulle inte vilja hava den lix!

Synd att den är super dyr.

Fits out

Kategori: uncategorized

- idag har jag suttit och gjort en skönhetslitteratur uppsatts, den skulle ha varit i tre timmar, men jag satt bara i 1.5 timme, tiden går förbannat jävla fort när man sitter och skriver och tankarna bara flödar!!
Ganska intresserat hur hjärnan tänker och har för fantasi haha...

Hittade mina gamla weekday byxor som jag köpte för 2 år sen . Baggi is back!!

JOBB!!! give me some job

Kategori: uncategorized

 -  Nu har jag suttit och sökt sommarjobb ändå tills nu.. Jag är supernervös att jag inte kommer få sommarjobb, då vet jag inte riktigt vad jag ska göra i sommar. Får sälja mig själv, skämt o sido!!! lugn nu va!
Jag ansökte även om att bli kontaktperson, skulle vara super kul att kunna vara det och kunna prata med denna person om saker i livet och kunna förmedla möjligheter här i livet till andra! ingenting är faktiskt omöjligt.. true!




- Happy old me with blond hair.. in london!
 


bloggfest 9 mars på puls

Kategori: uncategorized



- åååååh vilken dag vi har haft, möte på puls en snabbis för att gå igenom allt!!
plockade kläder för hela modevisningen förutom somewear så det är det sista vi har kvar förutom att få hem alla sponsorer. Det gör mig fett nervös faktist.. hahah, men det ska nog gå bra serrö.
På torsdag ska vi gå till puls med alla modeller och testa kläderna vi plockade idag på stan och test gå med alla modeller på scen och hur de ska gå.. KOMMER BLI AWESOMW! jag längtar till torsdag då vi får se hur allt kommer att bli..
JAG HOPPAS ATT ALLA ÄR LIKA TAGGADE SOM VI ÄR FÄR PÅ FREDAG!!!!!
Och om de är någon modell som läser så ska vi mötas utanför puls på torsdag kl 18.00 för REP!! dont be late..




ps, man behöver inte ha blogg för att komma.. alla är så välkommna. fribiljetter finns på JC CITY & CARLINGS


puss

Coca Cola

Kategori: uncategorized



- Gosh ge mig tröjan nu!

Ögonbryn

Kategori: uncategorized










-Älskar mörka och buskiga ögonbryn, men hur snyggt är det inte när man är blond och har dom råblonda buskiga ögonbryna? vore jag super blond skulle jag ha så som rebecca hade förr i tiden..

killar med stil

Kategori: uncategorized





enkelt är alltid snyggast
men de som alltid leverar är, kanske inte direkt på denna bild, men dom gör sin grej och det är snyggt!!




-det är inte ofta jag ser killar som vågar sticka ut, speciellt inte i norrköping..

Bloggfest

Kategori: uncategorized

-Åh jag längtar så mycket till fredag!! Det kommer bli AWESOME verkligen ..
Jag hoppas att alla är lika taggade som jag och tjejerna :)

We gonna rock this place med alla modeller och allt folk!!

- Mina gula platå skor kommer sitta på mina fötter på fredag, och måste införskaffa mig något snyggt att ha på mig till dom..


Vad ska ni ha på er? Kom med tips till mig ;)

I need food

Kategori: uncategorized



- Det är verkligen super tråkigt att plugga, och nu har jag inte ätit heller så kommer ju verkligen inte få in något i mitt huvud..!! spanska, jag måste förstå mig på alla regelbunda verb och pronomer, det är fan svårt fast att det är steg 1.. haha, jag behöver en förklaring, kan någon förklara för mig? 


ne nu ska jag ta mig och laga mat .. kul no!  och orkar inte heller gå och köpa pizza eller dylik..... huhu





Älska tats

Kategori: uncategorized



Dö för rebecca

Kategori: uncategorized





- vackrast, på delad första plats med gynning...

MARNI @ H&M

Kategori: uncategorized









fits out

Kategori: uncategorized







- gamla outfits ..

Enter if you dare

Kategori: uncategorized

- helt sinnes att jag trodde på dig, skönt att jag insåg innan det var försent. DU förtjänar inte my love anymore. herregud! :(


Nu sitter jag och ska plugga lite, har som sagt 4 prov på måndag så vi fårse hur länge hjärnan orkar med allt.Vill bara komma från denna stad och öppna min egen butik och leva livet... oh drömmer kan få en att bli glad för stunden..
skulle vilja samla alla kommentarer och se vad alla har för drömmar, sjukt intressant! tell me:D





- mina bubisar

Hungrig.com

Kategori: uncategorized

- sitter hemma hos mamma, suttit och snackat skit och nu ska vi äta mat och kolla på lite tv innan jag går och jobbar.

Jag har försökt att plugga spanska, men det har gått åt helvete, jag förstår fan inte alla pronomer och alla böjda verb!! Åååh kan inte någon bara förklara för mig!!!! :( hatar just nu att plugga!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_192088672.jpg" class="image">

DÖD.

Kategori: uncategorized

HI BABES!


- Idag är jag misshandlad i huvudet!!
För mycket att tänka på, för mycket med allt helt enkelt.. ALLT verkar ha spårat ur en hel del! Ett stopp tack.. !

Var i Linköping igår och hade det trevligt hos paniz sen vidare till sliver' det var riktigt roligt till i slutet!!


- nu ska jag plugga till alla mina prov jag har på måndag!

PUSS

I LOVE POMME

Kategori: uncategorized

- åh jag längtar tills ikväll :) ska bli så himla kul..


Jag hatar att jag inte kan blogga från mobilen med blogg.se appen? Varför fungerar den inte på min mobil ? Vill ju bomba med inlägg till er ..


PUSS