JESS

Väduren

Kategori: uncategorized

Orm/Vädur

Placeringen av Väduren sida vid sida med Ormen är så paradoxal att det är svårt att veta var man ska börja. Båda tecknen styrs av eld. Ormen är lite eld och Väduren mycket eld. Denna person är knappast kall.

En Orm född i Vädurens tecken lider av kaos som denna inre motsägelse orsakar. Väduren vill alltid rusa iväg och göra och utforska. Ormen vill å sin sida luta sig tillbaka och fundera, inse och döma. Den som råkar känna starkast en given dag får närma sig livet på sitt sätt.

Schizofren? Nja, inte direkt. Ingen Orm förflyttar sig speciellt långt från verkligheten. Ormar är kloka. De tänker över allt fyrtio gånger och sedan sover de på saken igen för att bli riktigt säkra. Om en Vädur är född under Ormens år så är fördelarna många för djupsinnigheten.

Vädurens envisa ambition kommer att kvävas i sin linda av den slöa Ormen. Denna Orm/Vädur kommer att dras till kreativa element, utveckla talanger och söka rikedom och vishet.

Fysiskt sett är det något av flickscout eller pojkscout över alla Vädurar. Men här, med hjälp av den elegant klädda Ormen, kan Väduren ståta med ett drag av koketteri och dras bort från hårda fotriktiga skor och ryggsäcksliv till stadslivet. Vädurens stolta självrättfärdighet kommer också att dämpas av Ormens förtänksamhet.

Det värsta som kan hända med kombinationen Orm/Vädur är att den normalt energiska och uppriktiga Väduren kan utvecklas till en lat snyltare som går runt och småljuger. Det är en överdrift, men lättja är Ormens naturliga fiende. Trots att Väduren inte är lätt att avskräcka från att hoppa in i händelser vid minsta stimulans, så är Ormen intuitiv och vet hur man ska övertyga. Han kan lura bort Väduren från den naturliga vägen. Väduren, i sin godtrogenhet, är ett så lätt byte för den smäckra Ormen. Hur kan någon Vädur motstå denna förtjusande attraktiva varelse?

Med beslutsamhet och massor av uppmuntran kan Orm/Väduren njuta av ett väldigt tryggt och lyckligt liv. Denna person är helt säkert begåvad när det gäller konstnärliga saker och bör starta en tidig karriär, köpa en pålitlig väckarklocka och anställa en hemhjälp för att hålla honom eller henne i rörelse.

Kärlek

Alla Ormar är i desperat behov av att älskas och Orm/Vädurar är inget undantag till den regeln. Det som skiljer Orm/Vädurar från andra Vädurar i hjärtefrågor är deras verkliga kontakt med den mänskliga naturens djupaste vrår. Ormar kan alla knep. De är inte bara observanta, utan också väldigt intuitiva. På ett kusligt sätt. Ormar känner saker på ett sätt som Vädurar sällan kan. Återigen, Väduren drar nytta av sin Orm. Passion och omtanke, inte alltid medfött hos Väduren, är allestädes närvarande hos Orm/Väduren. Dessutom, den annars egoistiska Väduren dämpas av Ormens sanna förmåga att skapa och bibehålla kärleksförhållanden.

Ormens snikenhet tyglas av Vädurens scoutanda. Orm/Väduren brinner inte så för att härska över sina nära och kära som många andra Ormar. Vädurens frispråkighet gör att Ormen måste lägga band på sin benägenhet att vara otrogen. Väduren vänder Ormens lössläppthet till ett sökande efter den mänskliga gemenskapen. Desto bättre för Ormen.

Passar med

Ett klokt val för dig är Tupp/Tvilling eller Buffel/Tvilling. Eller så kan han eller hon dölja sig i skepnaden av en Drake/Skytt eller Tupp/Skytt. Du kan också leta efter Drake/Lejon, Gris/Lejon, Buffel/Vattuman eller Gris/Vattuman. Tiger/Kräfta är inget att tänka på, precis som Gris/Kräfta, Tiger/Våg och Gris/Våg.

Hem och familj

Här trivs Orm/Väduren allra bäst. Orm/Väduren är ett av de mest frikostiga och dugliga tecknen när det gäller hemliv och barnskötsel, heminredning och utsmyckning, omtanke och utfodring.

Föreställ dig den flitiga "Jag är"-Väduren kombinerad med Ormens "Jag vet". Det är perfekt. Orm/Väduren kan ge lektioner i hur man skapar och sköter ett familjeliv.

Vädurar tycker om att bygga och hitta på och starta projekt. Ormar tycker om att göra saker (inte anställa folk för att göra det) vackra. Väduren finner nöje i det yttre. Ormen är motsatsen. För att kunna sköta en familj bra, är oftast två olika personer bättre än två lika själar. Orm/Väduren kan förmodligen vara utan den andra hälften av ett par och klara sig alldeles utmärkt, förutsatt att han eller hon kommer ihåg att gå upp på morgonen.

Orm/Vädur-barnet är smart och energiskt. Men tendensen till lojhet måste hållas i styr från början. Tillåt inte Orm/Vädur-barn att tillbringa all sin tid med att läsa under täcket med en ficklampa. Knuffa ut dem i solskenet. Uppmuntra Vädur-sidan i deras natur. Ormen tar hand om sig själv.

Yrke

Där det finns en Orm, finns alltid pengar, skönhet och elegans. Orm/Väduren är mer förbindlig och behaglig än de flesta. Det verkar osannolikt att en Orm skulle gå så långt som till att bli försäljare. Men här finns en dragning mot handel och bort från det rena Orm-intellektet.

Orm/Väduren kommer att se ut som om han eller hon är upptagen. Men tro inte på det för ett ögonblick. De där affärsresorna han låtsas åka på är egentligen mini-semestrar. Ormar tycker inte om att hållas fängslade. Det är de som sköter fångandet. Den enträgna önskan att sitta ner och koppla av kan komma i vägen för denna Vädurs normala aktiviteter. Men det varar inte länge. Vädurar må vara barnsliga och impulsiva, men de är också modiga och starka. Ormen har ett tufft jobb med att hålla fast Väduren mot golvet för någon längre tid.

Vad som än händer kommer Orm/Väduren alltid att ha tillräckligt med pengar - och det betyder mer rikedomar än du någonsin drömt om. Orm/Väduren kommer att vara rikare - och mer slösaktig - än andra Vädurar. De är också generösa till överdrift och ivriga att göra andra nöjda. Orm/Väduren verkar bäras till toppen av hopen tack vare sin utstrålning av överlägsenhet. Var inte orolig. Det kommer alltid att finnas rysk kaviar i kylen.gå in på monica.nu o kolla eran.. stämmer ju in väldigt bra :)

fly like a bird

Kategori: uncategorized

Ligger och kollar på efterlyst!! hur fan kan barn döda barn ? hur sjukt låter det inte..jo sjukt!
samtidigt ligger jag och äter ostbågar, FEL ostbågar de va chili smak. förstörde dooom totalt.
och nu ligger jag olch dödar mig efter o få tag på en camouflage jacka, har velat ha en i ett år nu och självklart får t-shirtstore in en men tar slut direkt,kul! skulle köpt en i barcelona men hann aldrig tillbaka till secondhandbutiken.. så nu hittade jag en på www.caliroots.com men den är fett med saftig alltså, 1500 .. inget jag brukar lägga på jackor sådär bara.. oh typiskt !!!

hittar ni någon billigare, hojta till tack :)

U waste time on someone u didnt like

Kategori: uncategorized

åååh vilken hemma fru jag är till mig sjäv.. står o diskar och städar samtidigt lagar mat i mag tröja utan bh  o tights, sexigare kan de inte bli..  eftersom jag jobbar 06.30 så måste jag göra frukost mellan mål o lunch ... plus att jag ska äta när jag kommer hem. inte fan är jag van vid det.. förr gick jag väl upp när jag slutar typ.. så all the money i have i spend on food. kul!!! nej.
och nu bloggar jag också hur hinner jag allt.. MÅSTE vara klar till top model som börjar 20.00 och resterande programm som kommer efter.. 

Nej dags för mig o fortsätta så jag hinner :)


vi hörs!

Catch a Trash

Kategori: uncategorizedHey Good shit

Kategori: uncategorized
Beaty People

Kategori: uncategorized

What goes around comes around - yes i know!

Kategori: uncategorized
När man känner att man har gjort rätt fast man ändå känner att man är ensam. Just nu är det sjukt jobbigt, fast att jag vet att jag gjorde rätt beslut..  Jag hoppas det övergår till att jag känner mig stark istället, jag behöver nog tid för mig själv och hitta mig själv. we broke up!

Jag har underbara vänner som står ut med mig ;D tack :O)


IF you ever..

Kategori: uncategorized

Ååh jag har verkligen tappad all inspiration! Jag har börjat klä mig som en kråka . Det är så tråkigt.. Jag hade ändå en Crazy stil förut, nu är sen vardaglig och precis som alla andra klär sig! Boooorrring! Dock förstår jag inte hur man hade råd med alla kläder förr i tiden då man inte ens jobbade, Nu jobbar man och har knappt råd med några hårnålar! Ja det får väl bli lite second hand fynd ist och använda the magic machine ;) .. Ne jobb imorgon tidigt ! Sov gott

Brasseriet

Kategori: uncategorized


Jag älskar att gå och äta på bagarstugan/brasseriet det kan nog vara den godaste lunch jag ätit..
LAX sallad . fräsch och god..

Malin, lisa och jag gick dit i måndags och tog oss en sen lunch och satt och pratade om allt från himmel till jord och hade det mysigt.


sne bild

Miranda: You haven't had a crush since Big.

Kategori: uncategorized


Carrie: Big wasn't a crush. He was a crash.

Ligger och läser massa citat från sex and the city.. its amazing man kan ju inte sluta läsa eller sluta kolla på serierna.
det kan vara den bästa jävla serien som uppfunnits ;D


Carrie: No matter who broke your heart or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends.

Carrie: Your girl is lovely, Hubbell.
Mr. Big: I don't get it.
Carrie: And you never will.


Miranda: Do any of you have a completely unremarkable friend or maybe a houseplant I could go to dinner with on Saturday night?

Carrie: Miranda was a huge fan of the Yankees. I was a huge fan of being anywhere you could smoke and drink at two in the afternoon without judgment.


Charlotte: I can't believe you're dating a politician. You're not even registered to vote!
Carrie: It's the undecideds they're really after.

Carrie: There are very few things this New Yorker loves as much as Sunday brunch. You can sleep until noon and still get eggs anywhere in the city, alcohol is often included with the meal, and Sunday is the one day a week you get the single woman's sports pages: the New York Times wedding section.

Mr. Big: Hey, have you got a light?
Carrie: I quit.
Mr. Big: Aw, we always used to share a cigarette together.
Carrie: We did a lot of things that were bad for me together.


Afrogirl..

Kategori: uncategorized

jag har funderat lite om man ska ta tag i att curla håret?
frågan är ju om de är värt o slita på håret när de ändå har växt ut till starkt och tjockt ..
men man älskar ju att pyssla och göra om håret, eller hur ..transparent.

Kategori: uncategorized


jag älskar sådana kjolar, fast jag använder dom inte alls flitigt.. men mer blir de.. cubus 299 kr

dag som denna, vill jag bara försvinna från världen och aldrig mer uppstå!

Kategori: uncategorized

men nu ska man tänka positivt och framåt och inte bakåt :) eller hur gott folk..

under dagarna som gått har jag börjat jobba lite på whirlppool för att tjäna ihop cash tills jag får en tjänst i staden, men de verkar ju ta ett bra tag innan man får en tjänst.. det är ju verkligen jätte svårt att få en,det trodde jag faktist aldrig att det skulle vara.. men har stora funderingar över att flytta till stockholm bara för att få en heltidstjänt..ska man behöva göra det ? Ja kanske de!!
Har spenderat väldigt mycket tid hos lisa och oliver, känner mig trygg och välkommen hemma hos dom. känns underbart att ha vänner som man bara kan gå till.. Det kan jag göra med många utav er också :)
cheeeess till frukost

Kategori: uncategorized

Ikväll blir det att fira linc som fyller hela 21? år gammal, ja tiden den bara rinner iväg faktist.
Nu ska jag gå ner till staden och köpa dricka och present och sedan gå till munken för att ta en öl innan lisas pojkvän oli ska spela match( sylvia) bäst är han!
så nu måste jag ta tag i o göra iordning mig och dra ner och möta lisa. ciao


Mojito Beer

Kategori: uncategorized


Något ni måste testa när ni far iväg till riga är fan Mojito Beer, den är gjord som en mojito ska vara med ist för vanlig rom och soda så är det ljus öl.. den var iaf sjukt god .. testa annars och göra hemma.. för jag har lovat lisa o göra en till henne på förfesten imorgon :D


Mojito Beer

Kategori: uncategorized


Något ni måste testa när ni far iväg till riga är fan Mojito Beer, den är gjord som en mojito ska vara med ist för vanlig rom och soda så är det ljus öl.. den var iaf sjukt god .. testa annars och göra hemma.. för jag har lovat lisa o göra en till henne på förfesten imorgon :D


Rebeccas amazing body..

Kategori: uncategorized

Alla utav mina vänner vet att jag är en riktig sucker for leopard, jag har allt i leopard då menar jag verkligen allt, allt från underkläder till heminredning..
Så jag blev galen när jag fick se rebeccas kollektion för nelly.se då hon gjort en leopard body med synliga kurver och axelvaddar, jag dog lite.. så självklart klickade jag hem den och såhär ser den ut på. Försökte att fota, men jag är ju värdelös på det!

Leos..

Kategori: uncategorized


Got 2 have!

On the road

Kategori: uncategorized

Likblek i barcelona.. men jag älskar husen och gatorna
Friend

Kategori: uncategorized


Lisa Fridström

Du är en fantastisk människa i både mörker och ljus.
¨If you wanna be somebody if you wanna go somewhere, you better wake up and pay attencion¨Long Gone

Kategori: uncategorized


Vissa dagar är såna dagar man drömmer sig bort och vill att allt bara ska komma till ens liv, utan att ens lyfta ett finger.

man kan ju som sagt fortsätta drömma:)Time 2 use the magic machine

Kategori: uncategorized

När jag vill slappna av så tar jag fram symaskinen och syr om en massa kläder. Klickade hem ett par old school levis byxor i beige som var i kanske strl 30 och sydde in och gjorde lite kortare, visst röven får bli som den blir för de är en lite högre modell så man får ju såklart päronrumpa, vilket man kan dölja ju..ni ska fåse en bild när jag har dom på mig istället.. Men när jag ist inte blir nöjd med plagget jag sytt om så blir jag stressad o då fan blir jag inte avslappnad, så vetifan nu när jag tänker om att jag inte blir avslappnad? vilket fall, jag tycker de kan vara kul och avslappande ibland när de går bra;)Time too use my fingers... again

Kategori: uncategorized

... vore ju kul o starta om igen, har inte bloggat på ett par år eller hur länge sen de nu är så nu startar vi igen...
jag och min underbara mamma

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: uncategorized