JESS

siduri

Kategori: uncategorized

- Hon tog precis orden ur munnen på mig.....¨
om självständighet.

2012-04-23 - 10:56:05
Många associerar själständighet med att ha kontroll över sina pengar och att "klara sig själv" i den benämningen att man överlever utan sina föräldrar eller make/fruga. För mig är självständighet mycket mer än så. En självständig person är någon som inte låter några som helst yttre faktorer rubba en oavsett vart vinden slår. Någon som förstår att allt som händer utanför ens fysiska jag är något som faktiskt får ske och med all rätt. Att killen är ett svin, låt han vara det. Att chefen bråkar med dej, låt hen göra det. Att din kompis är ett as, låt den vara det. Att låta alla andra människor i världen vara exakt så som dem är - det är för mig självständigt. Att börja jiddra tillbaka och skapa kalabalik ser jag som en svaghet och desperation. Visst, man säger det man tycker, men thats it. Alla mina relationer i mitt liv är inget annat än relationer så varför ta det personligt. Jag är med dem jag dras till eftersom att det faller in naturligt, är vi inte likasinnade så kommer en seperation även ske naturligt. Inga bråk, ingen drama, bara en naturlig övergång. Just därför förstår jag inte alltid kärleken och människor som dedikerar sitt liv till ett förhållande. Jag kan hålla mig till en, men då är det för att det helt enkelt bara blivit så, inte för att jag inte ska vara "otrogen". Det är alltid utan några som helst villkor, det vill säga jag sätter aldrig krav på någon just för att jag inte sätter några krav på relationen och så fort den andra sätter krav på mej förstår jag att vi inte är helt synkade. För jag kommer aldrig leva med någon som går efter det traditionella tankesättet om förhållande. Det är trångsynt och jag blir bara knäpp vid snack om relationers regler hit och dit; att man inte ska ha haft för många innan, att man inte ska gå ut för mycket när man har tjej/kille, att man inte ska åka på "singelsemestrar" och så vidare. Varför låser man in sig själv - helt frivilligt? Kolla. Alla håller med om att människor inte är en produkt, eller hur? Med det är exakt det vi blir när äganderätten kommer in i bilden och vi låter någon annan äga oss - eller din osjälvständighet kräver att få äga någon annan.

Jag säger inte att förhållanden är fel, jag förklarar bara varför jag inte kommer hamna i något som rubriceras som det.- siduripoli.se

Its à cheap monday!!

Kategori: uncategorized

Birdman

Kategori: uncategorized

Hejsan


Igår hade jag en liten förfest med alla mina fina vänner, helt underbart att ha alla samlade. Idag mår jag som jag förtjänar, jag mår fan bra, trodde inte jag skulle det.. Men det var nog tack vare piffande jag fick av Henke igår natt:) haha.. Thank god for food!! Hade skit kul ute fast att man inte kommer ihåg allt.. Men så kan de bli ibland eller hur ;)

Tack alla girls för alla fina presenter.. Är så glad för dom alla:)

Nu ska jag sova och jag hoppas att alla mår bra och har det toppen.. Alla ska få må bra och ha det bra .. Älskar när man mår bra och omgivningen mår bra.. Im so happy har nog inte varit så glad på så länge!! Galet underbart!ONZDAA

Kategori: uncategorized

- sitter hemma hos anton med nina och förfestar lite inför ikväll, kommer bli awesome tror jag.. som sagt onsdagar är ju alltid en rolig dag att gå ut på med tanke på att man jobbar varje fredag och lördag typ!!!
förutom nu på fredag för då har jag och mathilda CLUUUUB FRESSSSH!!!! kommer bli så jävla nice..
välkomst drinkar i olika slag exotisk buffe med chocklad fontän och så kan ni alla köpa massa mojitos och daguires vilket inte är så lätt att få köpa innan sommarn. men nu får nu passa på! och dessutom kommer vi köra denna kväll varje måndag i sommar nere på hugo om det är bra med olika djs från stan.. såååå hjälp till och få de här bra, glöm inte att vi kommer ha en grym tjej som dansar ;) huhu EXOOTISSSSSKT!!!
nu ska jag vara social!! så japp vi hörs väl..
och jag fattar inte vad som hänt med min blogg, den har flippat ut.. och ser ingen statistik osv, hur gör man ? har mejlet.. i vilket fall.. ha en toppen kväll..

Sunday..

Kategori: uncategorized

Tråkiga söndag, snälla gå fort ..
Jag vill inte ha dig här! Det är faktiskt sjukt tråkigt att vara singel och söndagar gör ju inte det bättre heller!!

Vad gör man på en söndag som denna då? Jo, blir väl att plugga då!!

Min bästa kille !