JESS

true story

Kategori: uncategorized

Tattoo time

Kategori: uncategorized

jag är så sjukt sugen på att tatuera mig igen, vill ha massa.. men vet inte riktigt vad jag vill göra..
ska allt klura ut vad jag vill göra så ska jag boka en tid!
- lånade bilder

WILDFOX

Kategori: uncategorized

-JAG DÖR!!

ROSA

Kategori: uncategorized

-fattas bara dom vita conversen..

INSPO

Kategori: uncategorized

- Lånade bilder

smooth

Kategori: uncategorized- Jag önska verkligen att vi hade en smoothie eller juice bar, jag skulle leva på det.
I linköping har dom denna bar i gränden, gå dit och ta en om ni är i närheten. billigt också!!!

fASHION BLOGGFEST

Kategori: uncategorizedNi har väl inte glömt bort den bästa festen ? ?

- Vi kommer starta kvällen med mingel, välkomstdrinkar och tilltug.
ni kommer kunna mingla runt och snacka och ha det trevligt, eller varför inte ta och köra lite pingis?
sedan under kvällen kommer vi ha massa roliga tävlingar som ni kommer kunna vinna härliga saker.
När kvällen börjar dra sig mot midnatt börjar modevisingen som kommer bli sjukt jävla AWESOME!!!
Dessutom kommer vi ha grymma dj enzell!!!

GLÖM INTE ATT DET ÄR 50% I BAREN TILL 24.00.. kom i tid för de första som kommer får goodibags :)

KOM OCH MISSA INTE DENNA KVÄLL MED OSS!!!

kärlek.

BLACK N YELLOW

Kategori: uncategorizedvet att dom är gamla, men jag älskar dom... KÄRLEK

19.03

Kategori: uncategorized

- sitter på golvet med datorn och har träsmak i röven.. fuck vad ont det gör men orkar inte resa på mig för då kommer mitt internet sluta fungera för rör jag mitt lilla stick från telia så stängs det av och man får aldrig på det igen tillsut, typ!

sitter också och väntar in tjejerna som ska komma och förfesta lite, ikväll blir det HUGO. Sportlov som sagt kommer bli massvis av studentfolk.. passa på att gå ut idag och kanske imorgon för sen blir de jobb varje helg framöver IGEN!

SÅ NU måste jag springa och göra iordning mig och göra mitt hem lite hemtrevligt, det hänger lix handukar lite varstans för att jag tvättade igår och dom hann inte bli torra, mmm bra där!!!

VAD SKA JAG HA PÅ MIG? ....

ha en toppen kväll puss

INSPO

Kategori: uncategorized

- lånade bilder

FUEGO

Kategori: uncategorized

modell: alexandra spencer
stylestalker

White platform shoes

Kategori: uncategorized


Äntligen är dom inne i butiken.springa och köpa dom på fredag.ett måste!

PRICKS N NEON

Kategori: uncategorizedJA, om denna skulle kunna ta och komma in i norrköpings h&m butik..


- Idag fall almost allt på plats gällande bloggfesten, nu ska vi fixa resten som är kvar, vilket inte alls är mycke. GREAT!! Ikväll stod tvätt på schemat vilket jag hade glömt bort totallt, men vilken tur att jag kom på de efter ett tag.. han med all tvätt.. YES!

puss

Boka er kväll redan nu!!

Kategori: uncategorized

Mint grönt är skönt

Kategori: uncategorizedJag hittade faktist mina gamla byxor som jag egentligen aldrig har andvänt, utan jag köpte dom på rean i stockholm för 75 kr för 3 år sedan.. snacka om att jag har 10 garderober fyllda med kläder..
färgen gör sig inte bra på bilden, men dom är mint gröna! TOPPEN!!!
planera in 9/3 fest

Kategori: uncategorized

oj oj, vad vi planerar för fullt, har helt ärligt ont i huvudet nu efter allt tänkande från idag..
vi planerar för festen den 9mars FASHION BLOGGFEST och vi vill verkligen att allt ska bli super och att alla ska känna sig bekväma och komma för att ha kul.. jag hoppas att de kommer bli bra för eran skull. hoppas ni är pepp :)

Undra vad jag ska ha på mig? vill nog ha en långklänning? eller något färgaktigt, hela jag ska nog vara neon.Neon and silver

Kategori: uncategorized

Idag hade jag en lektion matematik, jippi! imorgon har jag prov och jag känner på mig att det kommer ja gå åt helvete! jag måste skaffa mig ett smartpiller.Nina och jag strosa omkring på stan och åt lunch och bara tog de lugnt och satt och planera lite festen den 9 mars. snabb´fika med mathilda, natta och lisa hann vi med på det också.. jag fortsatte ner till hugo för att fixa eventet lite och diskuterade hur affischen ska se ut och vi satt och diskuterade hur allt kommer bli. Kommer bli en grym kväll!! hoppas på att vi bli chockade av så mycket folk som kommer komma, vi får helt enkelt hoppas.. NU gäller de att fixa ihop en outfit till kvällen. outstanding ska de stå i pannan ;)


Se sådär ja!

Kategori: uncategorizedgrymt gjort Nina. NU ser ni till att spara detta datum sen kommer evenemang på facebook håll ut :)

hello strangers

Kategori: uncategorized

Det var inte igår ? dags kanske att börja blogga? då vi kommer ha ett bloggevent på puls den 9mars där vi kommer ha modevisning från de senaste i butikerna och tilltug och flashiga drinkar..
jag bara längtar tills den dagen, vi har en heldel att styra med, men kommer mer info om de på facebook och grym goodiebag kommer de första 100 få :) ;Dciaotrue story

Kategori: uncategorized

I have thought about it many times. Perhaps mostly because everyone besides myself seems to wonder when I'm going to find someone new. But I don't let it get to me. I'm not looking for someone new. I'm far from ready and I don't want to be in a relationship. I just started to let go of my previous one. There is a time for everything, and now is my time to heal. To grow strong and be whole in myself. Learn to live with myself, my scars and my memories. Learn how to always feel safe within and not let that one single frightened voice in my head (the ego) stop me from having an open heart and dare to love unlimited. What has been, has been. What is now is now. The rest is still unwritten.

HOLA !!!!

Kategori: uncategorized

Jag behöver seriöst hjälp med matematik, jag är nog den värdelösast på matematik.. Jag förstår fan inte ! Är det någon som är brainhead och känner sig för att vilja hjälpa mig ? Få menar jag förklara allt för mig.. Then write 2 me' thaaaaanks!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3040942/images/2012/pic_187242551.jpg" class="image">